Timanttiporausta Tampereella, Lempäälässä, Akaassa ja Pirkanmaalla

Timanttiporaus on yksi parhaista vaihtoehdoista mittatarkkojen reikien tekoon. Timanttiporauksella läpivientien tekeminen onnistuu koviin rakenteisiin, kuten tiiliseinien, betoniseinien sekä tiili- ja betonirakenteiden lävistämiseen. Timanttiporauksella reikien tekeminen onnistuu yhtä hyvin seinään, kattoon kuin lattiaankin. Tehokas kalustomme ja joustava toimintamme mahdollistaa timanttiporauksen tekemisen, olipa kohteesi paikka Tampere, Lempäälä, Vesilahti, Akaa, Ylöjärvi, Nokia tai Pirkanmaan lähialueet.

Timanttiporaus koviin rakenteisiin

Oletko tekemässä uudisrakennusta ja tarvitset esimerkiksi läpiviennin vaativaan kohteeseen? Remontti ja korjausrakentaminen saattaa myös vaatia esimerkiksi ilmastoinnin, vesiputkien, sähköputkien tai lämpöputkien läpivientejä.

Tiili- ja betonirakenteiden läpiviennit hoituvat kätevästi timanttiporauksen avulla, sillä sen avulla voidaan lävistää myös raudoituksia. Timanttiporaus voidaan tehdä maltillisella melulla, sillä rakenteissa etenevä runkomelu on vähäistä.

Pölyt pyrimme pitämään kurissa vedellä niissä kohteissa, missä se on mahdollista. Kuivaporauksen yhteydessä huolehdimme siitä, että tila pysyy mahdollisimman pölyttömänä.

Tyypillisiä kohteitä timanttiporaukselle ovat:

  • Aukkojen ja katkaisujen tekeminen
  • Läpiviennit LVIS-tekniikalle
  • Kaiken kokoisten reikien tekeminen
  • Tuuletusreikien ja putkiläpivientien tekeminen
  • Näyteporaukset esimerkiksi tutkimusten tekemistä varten
Ota yhteyttä
Image
Image
Image